Programe TV

Programul TV al posturilor TV din Romania

Leo Messi a castigat Balonul de aur

Leo MessiLeo Messi a castigat Balonul de aur.
Pentru a treia oara consecutiv argentinianul Lionel Messi a castigat trofeul Balonul de aur.
Nominalizatii pentru editia 2011 au fost Cristiano Ronaldo de la Real Madrid si Xavi Hernandes, coechipier cu Messi la Barcelona.
Trofeul acordat de ziarul France Football pentru cel mai bun jucator de fotbal din lume i-a fost decernat de brazilinul Ronaldo.
Leo Messi devine astfel al doilea jucator care castiga de trei ori consecutiv cea mai importanta distinctie, dupa presedintele UEFA, Michel Platini.
Barcelona a castigat cam tot ce se putea castiga, Balonul de aur prin Messi, titlul de cel mai bun antrenor, decernat lui Pep Guardiola.
Leo Messi a inscris goluri importante pentru echipa sa de club si pentru nationala iar la sfarsitul premierii a spus ca vrea sa imparta trofeul cu coechipierul sau Xavi care nu a reusit nici anul acesta sa castige, desi a fost nominalizat de patru ori pana acum.
Meciurile Barcelonei din UEFA Champions League sunt transmise in direct de posturile TVR 1 si Dolce Dport.
 

Atentie !

Site-ul programetvonline.net va pune la dispozitie informatii despre programele si emisiunile TV ale posturilor de televiziune din Romania.
Veti gasi programul zilei respective sau selectiuni din programul postului respectiv.
In nici un caz, programetvonline.net nu ofera streamuri live catre programele TV, deci nu incalca drepturile televiziunilor respective (Ex: Programul DigiSport, Programul HBO, Programul Dolce Sport, Programul PRO TV).